BREWed gaat terug van start.vanaf 30 juni. Registreer zonder betalen!

HOME » WORKSHOPS » workshop bier brouwen voor oud-leerlingen van Peter

SAMEN MET JE BROUWVRIENDEN VAN WELEER
Begin deze zomer - als hopelijk alle COVID-perikelen zijn geluwd - richten we een dagje brouwen in voor alumni van de brouwcursus in CVO Panta Rhei. Vandaar onze uitnodiging aan jouw adres. Zin om nog eens die fantastische momenten te herbeleven? 

WANNEER? WAAR?
Deze BREWpractice workshop gaat door op woensdag 30 juni en dit bij Jan & Levi (jawel oud-studenten).

WAT KUN JE VERWACHTEN?
.. een dagvullende activiteit tijdens de doordeweekse brouwdag van brouwerij Stokhove. Kort voor de workshop laat Levi ons weten welk biertje van het huis gebrouwen wordt. Je herbeleeft de praktijk van weleer, maar in een andere setting.

De workshop sluit aan bij de BREWbootcamp die we inrichten voor bierliefhebbers en hobbybrouwers die nog wat theoretische inzichten willen opdoen of graag eens willen experimenteren met bv.de kweek van gist. Tijdens de bootcamp komen ook gastsprekers, waar jullie uiteraard ook op uitgenodigd worden. Meer interesse voor de volledige bootcamp ? Lees dan zeker onze blog. We kunnen al verklappen dat zowel Yakimachief, als The Swaen eventjes langskomen om de deelnemers wegwijs te maken in de wereld van hops en mouten. Ook Vlaamse Brouwers zullen van de partij zijn om het een en het ander over de marketing op social media te introduceren. 

WIE ZIJN BREWed?

Peter kennen jullie uiteraard al. Maar wat is BREWed nu eigenlijk behalve Peter? Toast jezelf op een biertje en lees hier meer over onder de volgende link.

KOSTPRIJS en COVID?

We vragen €149 voor deelname. Inbegrepen: volle dag praktijk in de professionele brouwerij, lunch & bierpakket om nog eens na te genieten.
En COVID-19? Jaah, dat vervelend beestje kunnen we nog steeds niet wegdenken. Daarom willen nog niemand laten betalen. Dit doen we ter plaatse.

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?
Weinig. Alleen jullie interesse meedelen zou ons een flink stuk helpen om te zien of het de moeite loont om dit effectief in te richten. Dit zal gebeuren vanaf 8 deelnemers. is er meer interesse? Dan lassen we zeker op een andere datum nog een workshop voor oud-studenten in.

 

Geïnteresseerd in een andere activiteit van Peter binnen BREWed? Een BREWmasterclass bijvoorbeeld. Schrijf je dan in op onze NIEUWSBRIEF.  We houden ons beperkt, zodat je inbox niet voortdurend ingenomen wordt!