Je wilt de betere brouwer worden?

Bij het brouwen komen er vaak heel wat vragen en problemen rijzen die de draak steken met de FUN. Gaat het nu om een tekort aan brouw, het ontbreken van een gistkuip voor een nieuw experiment, een gebrek aan de nodige skills om je bier kritisch te evalueren, of een diepergaand probleem over je brouwinstallatie, bierkwaliteit of bierbusiness.

BREWed zoekt mee naar oplossingen waardoor je met meer vertrouwen deze praktijkeuvels zult trotseren. Wij willen oprecht dat je er als brouwer op vooruitgaat! Het hoeven natuurlijk niet altijd obstakels te zijn. Heb je zin in nieuwe biertrends of wil je gewoon genieten van het samen brouwen in een klein team met de brouwinstallatie van een microbrouwerij? Redenen genoeg om verder te lezen!

BREWed verbetert, ondersteunt & verbindt

bierliefhebber, amateur brouwer, hobbybrouwer, gevorderd brouwer en al wie met (semi)professioneel ambachtelijk bier te maken heeft, met advies

BREWed leert beter bier brouwen

op eigen tempo - in team met vrienden & collega's - vakkundig en met experts op de werkvloer - lokaal in een colab met ambachtelijke brouwerijen.

BREWed scherpt de ondernemerszin

én de trots van de brouwer tot een professioneel niveau met praktijkgerichte opleidingen in commerciële brouwerijen en met installatie van kleine brouwerijen

Kies voor lokaal 

in je favoriete brouwerijen of inspireer elders

Een activiteit bij BREWed is steeds gevarieerd.

 

  • BREWed werkt met diverse ambachtelijke brouwerijen, zodat je een vergelijking kunt maken tussen verschillende brouwinfrastructuren & types bier, 
  • BREWed brengt praktijk gerichte workshops met theoretische tussendoortjes.
  • BREWed nodigt gastsprekers uit om diverse aspecten op een verteerbare manier toe te lichten.

Bepaal zelf je niveau

van kennis, praktijk & business skills

Van starter zonder ervaring tot doorvoede microbrouwer

 

  • Voor nieuwsgierigen die van het Belgische ambacht willen proeven of voor wie een nieuwe carrière wil starten.
  • Voor familie, vrienden of kennissen van commerciële microbrouwers die in hun vrije tijd een handje willen toesteken.
  • Voor gepassioneerde en gevorderde hobbybrouwers die al wat succes hebben geoogst met hun biercreaties en weleens durven dromen van een eigen microbrouwerij.
  • Voor ambachtelijke als industriële brouwers die werk willen maken van een gezonde economische brouwerij.
  • Voor wie al een basisopleiding bierbrouwen heeft genoten, maar extra praktijk kan gebruiken.

Beleef fun & passie

 en ontdek nieuwe brouwvrienden

Naast de bouwpraktijk organiseert BREWed ook randactiviteiten.

 

  • Laat je meeslepen in het totaalverhaal van brouwen en het reilen en zeilen in een brouwerij. Mout, hop, water, gist produceren, bewerken & verwerken.., degusteren hoort hier uiteraard bij. En dat er veel gelachen wordt, hoeven we je er niet bij te vertellen!