Een dagje praktijk in brouwerij 't Verzet

En zoals jullie weten, is brouwen een noeste arbeid die in de vroege gouden uurtjes start. Een dag boordevol actie als loodgieter, sanitair controleur, poetsexpert … en bovenal een kok die zorgvuldig de opeenvolgende stappen van een recept met mout, water, hop & gist verrijkt met andere aroma’s en die omtovert tot een godendrank voor de vele bierliefhebbers die deze wereldbol bevolken.

Vele handen maken het werk natuurlijk zachter! En het leuke is dat je van alle andere minder leuke zaken zoals marketing en verkoop, accijnzen etc geen fluit moet aantrekken. Gewoon brouwen, ....zoals je altijd hebt gewild.

BREWpractice workshop bierbrouwen @brouwerij 't Verzet

Brouwerij ’t Verzet is een gepassioneerd team dat verliefd is op het brouwersvak - gevestigd in Anzegem en opgericht in 2011 door Koen Van Lancker, Alex Lippens en Joran Van Ginderachter. Sinds 2016 brouwen ze met hun eigen installatie. Sommige bieren zoals Oud Bruin laten ze rijpen op tientallen kleine vaten en vier grote foeders (twee van 40Hlt en twee van 60Hlt). De compromisloze smaken van hun bieren zijn de grote drijfveer. Geen uniformiteit maar diversiteit. Zo bieden ze een frisse meerwaarde aan de Belgische bierwereld. Noem Brouwerij ‘t Verzet gerust een tikkeltje rebels.


  • volle dag praktijk in de professionele brouwerij volledig onder begeleiding van brouwleermeester Peter Croonenberghs; kort voor de workshop weten we welk biertje van het huis gebrouwen wordt 
  • lunch
  • natuurlijk wordt er ook gedegusteerd & krijg je een bierpakket om nog eens thuis na te genieten.
  • bijkomende info van de brouwer(s) zelf (die uiteraard heel wat kwijt kunnen over bier in houten vaten)
  • ..en heel veel fun samen met een team van andere hobby- en microbrouwers

Fikse korting 

BREWed is erkend opleider van Alimento - de overkoepelende organisatie van de voedingsnijverheid. Ben je werknemer van een brouwerij (of ander bedrijf met Paritair Comité 118/220), dan kan je samen met nog 2 andere werknemers genieten van een korting tot 150€/dag. Check dus snel of je werkgever lid is van Alimento!

Uitverkocht

BREWpractice @ 'tVerzet

€ 199,00
Uitverkocht

BREWpractice @ 'tVerzet

€ 199,00
 
Datum: donderdag 9 november- start 7h30 tot einde brouwdag
Locatie: Brouwerij 't Verzet Grote Leiestraat 117, 8570 Anzegem (West-Vlaanderen)
Basistarief: €199 (lunch en drank twv €20 inbegrepen)