BREWed werkt samen met bierbrouwers die hun faciliteiten ter beschikking stellen voor een kwaliteitsvolle activiteit.


Brouwerij Lindemans

een gevestigde waarde in het Pajottenland die bekend staat om zijn lambiek, geuze en groot assortiment aan fruitbieren. De zesde generatie van dit bloeiend familiebedrijf blijft trouw aan traditie maar innoveert ook continu. Recent breidde de brouwerij verder uit met een ultramoderne “state of the art” brouw- en fermentatiezaal op de nieuwe site in Ruisbroek - Lindemans Satellite Brewery

Brouwerij 't Verzet Anzegem

Een stel rebelse brouwers met eigenwijze biertjes...die van het brouwen een junglefeest maken. Voeg daarbij een portie gezond West-Vlaams ‘boeren’-verstand en een activiteit in brouwerij’t Verzet wordt een ware belevenis. Naast de het vaste bierassortiment Oud Bruin Infusies en Bootleg beers.

 

Brouwerij De Meester -gastheer voor BREWed bierbrouwworkshops

Brouwerij De Meester Harelbeke

Hier hebben ze van hun hobby en passie voor het bierbrouwen sedert 1 januari 2018 een fulltime job gemaakt en hopen ze zo bij te dragen om de traditie van artisanaal bierbrouwen mee in stand te houden. Al hun bieren worden in de microbrouwerij volgens het traditioneel brouwproces met uitsluitend natuurlijke grondstoffen gebrouwen.

 

Brouwerij Haeseveld Gent

De site van Haeseveld ademt geschiedenis. De brouwerij, feestzaal en horecazaak aan de rand van Gent zijn geklasseerd als erfgoed Vlaanderen, en door volledige renovatie een idyllische setting met een moderne touch. Haeseveld brouwt 5 vaste bieren in een prachtige Caspary brouwzaal.

Brouwerij Van Den Bossche St-Lievens-Esse 

een authentieke brouwerij in het Oost-Vlaamse Herzele. De brouwerij werd opgericht in 1897 en is nog altijd in handen van dezelfde familie. Hoewel de huidige bieren met moderne apparatuur worden gebrouwen, onthullen nog heel wat vernuftige spullen het brouwen van weleer.

Brouwerij Beerselect Gent

het geesteskind van drie jonge ondernemers én bierliefhebbers, Wout, Miel & Kasper. Hun doel? Authentieke Belgische craft beers van onder de kerktoren naar de hele wereld brengen. BeerSelect ziet zichzelf als  een incubator voor lokale microbrouwers, een hub van smaakinnovaties door kleine en ambachtelijke brouwerijen op vlak van sales, marketing, distributie  en productie te ondersteunen.

Brouwerij De Leite Ruddervoorde

Luc Vermeersch begon al in 1997 met een kleine brouwerij, capaciteit 30 liter. Na veel experimenteren en een brouwcursus werd  brouwerij De Leite in 2008 een feit. Sindsdien is er uitgebreid, niet alleen qua infrastructuur, maar ook in het aanbod aan kwaliteits- en doordrinkbieren. De brouwerij wordt stap voor stap duurzaam gemaakt.

Brouwerij Terrest Houthulst

Vijf jaar geleden legde landbouwer Johan Van der Bauwhede zijn tractor even stil, en begon met zijn eerste brouwketeltje van 50L. Ondertussen doorbreekt dochter Valerie de taboe van “BIER is voor mannen”. Beide zijn de bezielers van de brouwerij op de Terrest-hoeve, waar bovendien ook gerst en hop geteelt wordt. 

Brouwerij Stroom - Gent

Hoewel de ene uit Amerika komt en de andere uit België, begon het verhaal van Stroom in Kirgizië, waar de twee oprichters elkaar meer dan tien jaar geleden ontmoetten. Jaren later brachten Farrells ervaring met brouwen en liefde voor ambachtelijk bier en Carls geschiedenis als een levenslange Gentenaar en ondernemer hen samen om een ​​brouwerij te vormen.

Brouwerij Dilewyns Dendermonde

Het verhaal begon in 1885 - toen de overgrootouders van Vincent Dilewyns de eerste brouwerij oprichtten. Nu ondertussen meer dan 10 jaar geleden zag de onafhankelijke familiebrouwerij het levenslicht. De trots van deze traditionele brouwerij: Vicaris: een ros beiaard met 4 dochters! Puur, familiaal en authentiek.

Brouwcompagnie Rolling Hills - Oudenaarde

De broers Vandermeersch - Karel, Edward & Antoon - gaan de uitdaging aan om een oude, licht zure knar in een nieuw bierkleedje te stoppen. Gestart vanuit een hechte band met de brouwersfamilie Petre (van de prestigieuze familiebrouwerij Petre Devos - °1899-jaren ’70) doen ze met hun nieuwe creaties de natuur van de Vlaamse Ardennen alle eer aan. 

Brouwerij Timmermans

Reeds meer dan 300 jaar zet Timmermans de echte lambiektraditie voort in de oudste nog actieve lambiekbrouwerij te Itterbeek. Aan de oorsprong van het bier ligt een klein wonder: de micro-organismen in de lucht in de Zenne-vallei. Sinds 1993 maakt dit authentieke erfgoed deel uit van Anthony Martins “Finest Beer Selection”.