VOOR DE BROUWER EN STOKER

die de verplichte administratie tot een mum van tijd wil reduceren

De brouwer brouwt met passie. Helaas is de techniek van het bierbrouwen zélf slechts een klein onderdeel van wat er op het pad van een commercieel brouwer komt. Iets waar hij meestal weinig plezier aan beleeft, is de administratie. Er valt niet aan te ontsnappen aan de vaak verwarrende materie. En soms wordt het allemaal toch wel écht een wirwar. Een hectische periode in je brouwerij kan al snel eindigen in het verwaarlozen van die voorraadfiches, brouw- & e-AD-aangiftes, leeggoed, werkregisters, lotnummers,… Herken je dit?

BREWmasterclass over accijnzen en voedselveiligheid in de brouwerij

Begin je al te zuchten bij het horen van FAVV, AAD&A en alles wat met brouwadministratie te maken heeft? Onze sprekers proberen om je op een vlotte manier op weg te helpen bij het legaal brouwen van je alcohol voor commerciële doeleinden. En zoals steeds tijdens een BREWmasterclass delen de aanwezigen hun ervaringen, waardoor je alleen maar naar huis gaat met nieuwe inzichten. Het kost je niet veel geld en moeite en het kan je alleen maar miserie achteraf besparen. Dus waarom zou je dat dan niet doen?

Zelf je brouwdata ingeven of automatisch via een  software speciaal voor brouwerijen?

Voor wie?

  • Je wilt een commercieel brouwerij / stokerij starten en wil alles eens op een rijtje hebben.
  • Je bent al een tijdje als commercieel brouwer / stoker bezig, maar er zijn toch nog een aantal zaken waar je geen grip op hebt.
  • Je bent op zoek naar een goede digitale oplossing om je administratie te vereenvoudigen
  • Je bent huurbrouwer en verkoopt alcoholische dranken aan andere bedrijven en particulieren
  • Je bent hobbybrouwer en wil niet dat er onnodige gezondheidrisico’s aan je producten kleven.

Fikse korting

BREWed is erkende opleider van Alimento - de overkoepelende organisatie van de voedingsnijverheid. Ben je werknemer van een brouwerij (of ander bedrijf met Paritair Comité 118/220), dan kan je samen met nog 2 andere werknemers elk genieten van een korting van 75€ als compensatie voor je niet-gewerkte (gecompenseerde) uren.