Professionele vorming voor personeel van brouwerijen

Met de financiële tussenkomst van Alimento kunnen brouwerijen opleidingen verzorgen voor hun personeel. BREWed kreeg op deze manier al operatoren van Duvel, Haacht, Omer Van der Ghinste & Sint-Bernardus over de vloer. De opleiding is over 2 dagen gespreid met een dag theorie en een dag praktijk. Prijs is afhankelijk van paritair comité en grootte van de brouwerij en of je al dan lid bent van deze overkoepelende organisatie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Koen Villers
2 jaar geleden

Beste
Ik volgde reeds 'algemene bierkennis' bij Peter in 2010.
In 2016 volgde ik artisanaal bier brouwen in syntra west.
Nu gaan we met 3 vrienden een biertje op de markt brengen (die we in een andere brouwerij laten brouwen met onze hulp uiteraard).
Ik vroeg mij af of er iets op maat van ons bestaat?
Mijn 2 vrienden zijn IT'er en financieel geletterd.
Zij hebben zelf nog niet gebrouwen.
mvg
Koen
0491 08 39 32