Professionele vorming voor brouwerijpersoneel

Professionele vorming voor brouwerijpersoneel

Goed opgeleid personeel is cruciaal om de meest efficiënte resultaten te verkrijgen van je brouwerij. Als onafhankelijke organisatie voorziet BREWed losstaande cursussen & workshops om uw werknemers nieuwe vaardigheden aan te leren of hun bestaande bekwaamheden bij te schaven.

Focus ligt op de praktijk van het bierbrouwen en is in overeenstemming met de behoeften van je brouwerij en wanneer het voor je bedrijf het best past.

De opleidingen gaan door in de brouwerij of op een door ons vastgelegde locatie. Peter Croonenberghs - expert met tientallen jaren praktische ervaring in de brouwsector van hobby naar micro- & macroschaal – doceert. Je kunt rekenen op een top opleiding. 

BREWed - erkende opleidingsorganisatie van Alimento.

Hierdoor kunnen open opleidingen van Alimento, incompany opleidingen en open opleidingen van BREWed geheel of gedeeltelijk terugbetaald worden. Dit geldt voor alle deelnemers zolang ze werknemer zijn van een brouwerij (of ander bedrijf in de voedingsindustrie met Paritair Comité 118/220).

BREWed kreeg op deze manier al operatoren van diverse grotere brouwerijen over de vloer. Zie onze klanten.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Koen Villers
3 jaar geleden

Beste
Ik volgde reeds 'algemene bierkennis' bij Peter in 2010.
In 2016 volgde ik artisanaal bier brouwen in syntra west.
Nu gaan we met 3 vrienden een biertje op de markt brengen (die we in een andere brouwerij laten brouwen met onze hulp uiteraard).
Ik vroeg mij af of er iets op maat van ons bestaat?
Mijn 2 vrienden zijn IT'er en financieel geletterd.
Zij hebben zelf nog niet gebrouwen.
mvg
Koen
0491 08 39 32