HOME » PARTNERS

COLAB met professionele bier- & brouwliefhebbers


Allen dragen het ambachtelijk bierbrouwen hoog in het vaandel.

Brombeer Compagnie

bromt beter bier

 

helpt brouwerijen opstarten en beter bier brommen

bromt goede raad en zoekt praktische oplossingen voor allerhande problemen met dranken

geeft opleidingen

bromt ook zelf


BREWed werkt samen met ambachtelijke bierbrouwers die hun faciliteiten ter beschikking stellen voor een kwaliteitsvolle brouwervaring

 

  • praktijkgericht & in professionele microbrouwerijen
  • met hoge graad van interactie tussen starter & jonge business brouwers

Brouwerij Stokhove

Jan en Levi begonnen hun eigen brouwerij ‘Stokhove’ in 2011, genoemd naar de buurt in Waardamme waar ze wonen.
Na het behalen van hun diploma tot brouwer aan de Brouwschool van Gent, begonnen ze direct met het maken van prijswinnende bieren.
De geprezen Waardamse Triple is hun grootste succes geworden tot nu toe, gemaakt van hun eigen uniek recept.

Dutch Bargain - De Drie Koningen

Wij zijn Dutch Bargain. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Dat is terug te vinden in onze bieren. Wij brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan de wereldse biercultuur, vanuit het mooie Zeeland. Onze bieren zijn impulsief en ondeugend. 

Bram's Brewery

Bram afkomstig uit Roeselare is al vele jaren een gepassioneerd bierliefhebber. Na een tijd hobbybrouwen nam hij in de zomer van 2016 de beslissing om van zijn passie zijn werk te maken. Met passie & trots brouwt hij z'n eigen biertjes.


Brouwerij De Meester

Hier hebben ze van hun hobby en passie voor het bierbrouwen sedert 1 januari 2018 een fulltime job gemaakt en hopen ze zo bij te dragen om de traditie van artisanaal bierbrouwen mee in stand te houden.

Al hun bieren worden in de microbrouwerij volgens het traditioneel brouwproces met uitsluitend natuurlijke grondstoffen te Stasegem gebrouwen.

 

Brouwerij DOK's

Filip wil de traditie van de kleinschalige brouwerijen en de lokale hopcultuur mee in stand houden. Zijn bieren worden gebrouwen met uitsluitend natuurlijke grondstoffen en volgens traditionele brouwprocessen; nu ook brouwt hij met zelf geteelde hop. 

Brouwerij Beerselect: gastheer voor de BREWmasterclass workshops van BREWed

BeerSelect

is het geesteskind van drie jonge ondernemers én bierliefhebbers, Wout, Miel & Kasper. Hun doel? Authentieke Belgische craft beers van onder de kerktoren naar de hele wereld brengen. BeerSelect ziet zichzelf als  een incubator voor lokale microbrouwers, een hub van smaakinnovaties door kleine en ambachtelijke brouwerijen op vlak van sales, marketing, distributie  en productie te ondersteunen.


BREWed werkt ook samen met bedrijven die voor extra omkadering zorgen van onze brouwactiviteiten


Beer-to-taste

De passie van Belinda draait volledig rondom bier en het begeleiden van bierliefhebbers uit de gehele wereld, een teambuilding, een bierwwandeling...
Genieten van een rondje roodbruin tot originele tours volledig op maat; letterlijk proeven van die fascinerende bierwereld tot aan de roerkuip toe

BOM's brewery

Vroeger beschikte elke brouwerij over een eigen mouterij.  Vanuit deze traditie bakt Bert Van Hecke, moutbakker en brouwmeester, zijn mouten als eerste echte moutbakker ter wereld zelf in een omgebouwde koffiebrander.  Het gaat om nieuwe mouten die hij speciaal voor de Triporteurbieren ontwerpt.  Met de unieke en artisanaal huisgemaakte mouten en een geheime samenstelling van ingrediënten brouwt Bert zijn eigenzinnige Triporteurbieren.


Wil je met je zaak meestappen in het BREWed-avontuur. Laat gerust een seintje na.