BREWed gaat terug van start.vanaf 30 juni. Registreer zonder betalen!

HOME » opleidingen

LEER (BETER) BIER BROUWEN

luchtige workshops, pittige bootcamps & expertise-trainingen

van beginner tot expert

Ben je beginner of expert, het maakt niet uit. Er is voor elk wat wils. Met onze opleidingen bierbrouwen kan je onmiddellijk aan de slag in je eigen nieuwe of gevorderde praktijk! Wij zorgen voor een deskundige aanpak. Jij hoort samen met de andere deelnemers tot het BREWed ad-hoc team van de microbrouwerij.


BREWed – mobiele brouwacademie - leer bier brouwen voor beginners

STARTEND brouwer

Je bent nieuwsgierig en wil je eerste stappen zetten in een carrière als amateur of misschien wel professioneel brouwer. Geen kennis of ervaring nodig. Je volgt een crash course (BREWbootcamp) waarin je leert hoe bier bereid wordt in een echte brouwerij. Of je sluit aan bij hobbybrouwers voor een BREWpractice of BREWtaste workshop. Ideaal voor liefhebbers van craft bier, horeca, biersommeliers, expats... 

BREWed – mobiele brouwacademie – leer beter bier brouwen voor de hobby-brouwer

HOBBYbrouwer

Je bent gepassioneerd en durft dromen van een eigen (huis)brouwerij. In de BREWpractice workshop doe je zonder meer verder ervaring op in de professionele brouwerij. Door deze op verschillende locaties te volgen kun je zelf ontdekken welke brouwinstallatie het beste voor je is, nog voordat je je aan een grote investering waagt. Tijdens de BREWexperience workshops word een experimenteel bier gebrouwen; het brouwen wordt aangevuld met een randactiviteit.Tijdens een BREWtaste ga je samen met een sommelier dieper in op de biertjes van het huis... en dit terwijl je dit aan het brouwen bent! Of je sluit je aan bij expert brouwers voor een BREWsensory of BREWtechnics opleiding.

BREWed – mobiele brouwacademie - professionele navorming voor microbrouwer

EXPERTbrouwer

Je hebt ambitie en wil je als (semi)professioneel of jong opgestarte brouwer verder professionaliseren in een gezonde economische brouwerij.  De diepgaande, praktijkgerichte navormingen van de BREWmasterclass zijn dan zeker een goede investering voor jou. Of je hebt nood aan extra ondersteuning bij je praktijkvragen & problemen in je commerciële brouwerij. Hiervoor kan je terecht onder BREWmasteradvies. De praktische BREWsensory of BREWtechnics workshops, waar ook hobbybrouwers kunnen aan deelnemen - sluiten hier naadloos op aan.


Je leert ... bier brouwen in een PROFESSIONELE BROUWERIJ

Je ontdekt ... de brouwknepen van een VAKMAN 

Je ervaart... de business met andere HOBBYBROUWERS

Je kiest... een TRAJECT volgens eigen agenda en vermogen


FUN, CURIOSITEIT & GOESTING

zijn onze voorwaarden !