BREWED hubt van brouwerij naar brouwerij

Wie bij BREWed terechtkomt is fervent bierliefhebber en vaak ook gepassioneerd door het brouwen. Brouwen is fun en werkt aanstekelijk. Maar soms komen er kleine & grote vragen en problemen naar boven die de draak steken met de passie en fun. Gaat het nu om een tekort aan brouwervaring, het ontbreken van een gistkuip voor een nieuw experiment, een gebrek aan de nodige skills om je bier kritisch te evalueren, of een diepergaand probleem over je brouwinstallatie, bierkwaliteit of je skills als ondernemer in je bierbusiness, BREWed zoekt mee naar oplossingen waardoor je met meer vertrouwen deze praktijkeuvels zult trotseren en waar FUN & PASSIE blijven primeren.

Wie bij BREWed terechtkomt is fervent bierliefhebber en vaak ook gepassioneerd door het brouwen.

 

BREWed situeert zich tussen bestaande kleinschalige workshops voor thuisbrouwers en technische opleidingen van lange duur. Voor elk niveau bestaan er bij BREWed brouwopleidingen : meerdaagse bootcamps, BREWpractice workshops bierbrouwen van 1 dag, masterclasses met onderwerpen in de thema's bierbusiness-brouwinstallatie-bierkwaliteit.

 

  • Voor nieuwsgierigen die van het Belgische ambacht willen proeven of voor wie een nieuwe carrière wil starten. 
  • Voor gepassioneerde en gevorderde hobbybrouwers die al wat succes hebben geoogst met hun biercreaties en weleens durven dromen van een eigen microbrouwerij.
  • Voor ambachtelijke als industriële brouwers die werk willen maken van een gezonde economische brouwerij. 
  • Voor wie al een basisopleiding bierbrouwen heeft genoten, maar extra praktijk kan gebruiken.

 

BREWed wordt georganiseerd door Peter en Sandra. De wil om kennis en ervaring door te geven zit ons diep in het bloed. We willen oprecht dat je er als brouwer op vooruitgaat! We geloven in de meerwaarde van samen leren & ervaren en uitwisseling van ideeën binnen een sterk & betrouwbaar netwerk. Over ons.

 

BREWed is een COLAB met passionele ambachtelijke (commerciële) bierbrouwers, die hun faciliteiten ter beschikking stellen voor een kwaliteitsvolle brouwopleiding en randorganisaties die ervoor zorgen dat een activiteit van BREWed een leerrijke belevenis wordt. Partnerpagina.

 

BREWed is de place-to-be waar vorm wordt gegeven aan een (semi)- professionele ambitie, maar vooral waar FUN en PASSIE blijven primeren. BREWed laat je meeslepen in het totaalverhaal van brouwen en het reilen en zeilen in een brouwerij. Mout, hop, water, gist produceren, bewerken & verwerken.., Het netwerk van collega-brouwers krijg je er bij!

 

Beelden zeggen meer dan woorden. Fotogallerij

Maar een woordje feedback van onze deelnemers is natuurlijk ook heel interessant. Reviews