ADVIES OVER BIER, BROUWEN & INSTALLATIE

Los technische bierproblemen op en optimaliseer je brouwerij.

Je bent hobbybrouwer of professioneel brouwer en hebt wel eens te maken met een steeds terugkerende hindernis: een raar smaakje, hardnekkige infectie, je brouwinfrastructuur laat je in de steek,... Problemen bij het brouwen zijn er om opgelost te worden. 

Of je wil eens iets nieuws proberen en je weet niet meteen hoe. Misschien ben je wel aan upscaling toe. Een goed doordacht brouwerij-ontwerp kan je veel tijd, fysieke arbeid en extra kosten besparen.

Natuurlijk kunnen veel leveranciers je ondersteuning bieden, maar weet je wat je moet vragen? Wat belangrijk is? Wat je nodig hebt?

  • Heb je hulp nodig bij het brainstormen over je visie, missie en ambitie?
  • Moet je de capaciteiten en apparatuur bespreken?
  • Heb je een brouwmeester nodig om je brouwproces te evalueren?
  • Heb je hulp nodig bij de opstart?
  • Wil je biergamma bespreken?

Geef ons een seintje! We proberen samen tot een oplossing te komen via advies & incompany-training - in je eigen microbrouwerij. De service wordt verleend door Peter Croonenberghs - Brombeercompagnie - en blijft op verzoek confidentieel. 0472255176