NIEUW: (off)flavour sensory tasting workshops

HOME » IN-HOUSE training

Inhousetraining 

Bijscholing voor (semi)professionele brouwers tijdens een BREWmasterclass

voor operatoren in de grotere brouwerij

opleiiding voor operatoren in de bierindustrie ism Alimento

Incompany training : in de brouwerij maar kan ook op een andere locatie.

Hebt je medewerkers in je brouwerij die de basisprincipes van bierproductie nog niet goed begrijpen? Onze cursussen zijn speciaal ontworpen om de essentiële theoretische & praktische kennis van het brouwproces op een toegankelijke manier aan je operatoren over te brengen. 

De voordelen ...

 

  • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor je organisatie op maat worden gemaakt.
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • Je bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • Een incompany cursus is al snel goedkoper dan deelname met meerdere mensen aan cursussen met een open inschrijving.
  • Je medewerkers worden gemotiveerd in hun professionele ontwikkeling dankzij de deskundige aanpak van brouw(leer)meester Peter
  • Je personeel krijgt meer inzicht in de biergrondstoffen en het brouwproces. De praktijk zit boordevol met tips en slimme technieken, waardoor je werkkrachten slimmer te werk kunnen gaan.
  • Kortom je versterkt je brouwerij door je operatoren efficiënter in te zetten.
in house opleiding voor operatoren in de biersector

Vraag kosteloos een offerte aan