Of je nu een kapitaalverhoging plant, jouw brouwerij wil laten overnemen of gewoon zicht wil krijgen op de waarde die je creëerde: steeds komt de noodzaak van een goed onderbouwde waardering terug. Ontdek hoe je je boekhouding strategisch kunt gebruiken en leer de echte waarden van waarderingen in onze BREWmasterclass-reeks Financiële analyse van de Brouwerij.

WAT ZIJN WE VAN PLAN ? 
In de komende weken organiseren we samen met jullie een brainstorm om tot een BREWmasterclass 'Financiële analyse van de Brouwerij' te komen die volledig aansluit op jullie behoeften. De kennis is is er, de didactische ervaring is er ook. Nu aan jullie om te bepalen waar we mee moeten beginnen en hoe ver we kunnen gaan.

Concreet: telkens op woensdagmiddag, krijg je een korte nieuwsbrief in je mailbox waarin een stukje inhoud zal gepresenteerd worden. Hierna stellen we een aantal vraagjes om de basiskennis na te gaan. Heel beknopt, zodat dit niet al te veel van je tijd vergt. Op basis van alle antwoorden & suggesties bouwen we stap voor stap een taylor-made BREWmasterclass op. Jullie antwoorden worden uitsluitend met Vinicius, Peter en mezelf gedeeld!


WIE KAN MEEDOEN ? 
Iedereen kan meedoen. Zolang je denkt dat dit jou een stap verder kan brengen in je ambitie om de financiële bedrijfsvoering van je business naar een hoger niveau te tillen.

Concreet: de theorie, casestudies & oefeningen zijn voor de brouwer of brouwer in spe bedoeld. De focus ligt dus op commerciële brouwerijen.


WAAROM ZOU JE MEEDOEN ? 
Na deze brainstormreeks programmeren we de BREWmasterclass, zoals eerder vermeld volledig op maat van jullie, de brouwers. Bij actieve deelname aan de volledige brainstorm van 8 opeenvolgende korte vragenrondes, word je in een loting gebracht.

Concreet: Word je uit de pool van 10 actieve deelnemers getrokken, dan ben je de gelukkige winnaar van een gratis BREWmasterclass 'Financiële analyse van de Brouwerij'. Zijn er minder geïnteresseerden, dan zullen we de brainstorm en dus ook de later geprogrammeerde masterclass helaas afblazen.


WAAROM ZOU JE NIET MEEDOEN ? 
Ja, natuurlijk heb je duizenden redenen....maar zeg nu zelf... is dit geen goed voorstel?