• Voorlopig worden er geen workshops bier brouwen aangeboden.
  • Inschrijven op onze nieuwsbrief zorgt dat je als eerste onze updates ontvangt.
  • We wensen alle microbrouwers een oprechte 'houd vol'!
HOME » BREWED » Onze partners

COLAB met professionele bier- & brouwliefhebbers


Alle partners dragen het ambachtelijk bierbrouwen hoog in het vaandel.

Brombeer Compagnie

bromt beter bier

 

helpt brouwerijen opstarten en beter bier brommen

bromt goede raad en zoekt praktische oplossingen voor allerhande problemen met dranken

geeft opleidingen

bromt ook zelf


BREWed werkt samen met ambachtelijke bierbrouwers die hun faciliteiten ter beschikking stellen voor een kwaliteitsvolle brouwervaring :

Brouwerij Stokhove

Jan en Levi begonnen hun eigen brouwerij ‘Stokhove’ in 2011, genoemd naar de buurt in Waardamme waar ze wonen.
Na het behalen van hun diploma tot brouwer aan de Brouwschool van Gent, begonnen ze direct met het maken van prijswinnende bieren.
De geprezen Waardamse Triple is hun grootste succes geworden tot nu toe, gemaakt van hun eigen uniek recept.

Dutch Bargain - De Drie Koningen

Wij zijn Dutch Bargain. Gedreven door avontuur, beleving en kwaliteit. Dat is terug te vinden in onze bieren. Wij brouwen om een nieuwe dimensie te geven aan de wereldse biercultuur, vanuit het mooie Zeeland. Onze bieren zijn impulsief en ondeugend. 


Brouwerij De Meester

Hier hebben ze van hun hobby en passie voor het bierbrouwen sedert 1 januari 2018 een fulltime job gemaakt en hopen ze zo bij te dragen om de traditie van artisanaal bierbrouwen mee in stand te houden.

Al hun bieren worden in de microbrouwerij volgens het traditioneel brouwproces met uitsluitend natuurlijke grondstoffen te Stasegem gebrouwen.

 

Brouwerij DOK's

Filip wil de traditie van de kleinschalige brouwerijen en de lokale hopcultuur mee in stand houden. Zijn bieren worden gebrouwen met uitsluitend natuurlijke grondstoffen en volgens traditionele brouwprocessen; nu ook brouwt hij met zelf geteelde hop. Tijdens de BREWmasterclasses geven experten het beste van zichzelf om een diepgaande training te geven. Dit zijn onze sprekers:

Vinicius Aversari Martins - gastspreker  BREWed

Vinicius Aversari Martins

tot 2016 professor aan het Departement Boekhouden aan de Universiteit van São Paulo, begon met een huisbrouwerij in Brazilië, en vervolmaakte zijn kennis door twee brouwopleidingen te volgen in België. Sinds hij naar België verhuisde, is hij zich blijven wijden aan zijn hobby met zijn 'microbrouwerij' Brabbel. Professioneel gezien houdt hij zich bezig met adviesactiviteiten; zijn expertise: IFRS-rapportering en Company Valuation.

Miel Bonduelle- gastspreker  BREWed

Miel Bonduelle

met een diploma handelswetenschappen op zak deed Miel tot 2017 de Face to face Marketing & Sales voor Hello Fresh, Clini Clowns, 11-11-11,...Nu leidt hij -als mede-oprichter van Beerselect- de sales en marketing in goede banen. Hij behaalde ook het diploma biersommelier.

Ian Morbée

Na een basisopleiding in St. Jan Bergmans te Merksem, werd het al duidelijk dat er een kleine technieker in zat. Bij Gillain in Aartselaar bouwde hij de dienst naverkoop uit, verzorgde hij de sales en gaf opleidingen. Nu versterkt hij het verkoopsteam van Verder nv in Aartselaar en is hij verantwoordelijk voor de verkoop van o.a. de Packo pompen aan de eindgebruikers binnen België.   

Ian Morbée- gastspreker  BREWed

Isabelle Coucke

Na haar opleiding als landbouwkundig ingenieur aan de Universiteit Gent, startte Isabelle 30 jaar geleden haar loopbaan bij de Packo ‘familie’ in Zedelgem: eerst bij Packo Agri dan bij Packo Inox (nu Fullwood-Packo) als projectingenieur & Area Sales Manager Cooling Technologies. In 2018 nam ze de uitdaging aan om als Key Accountmanager Pumps bij Packo Inox in Diksmuide haar carrière bij Packo een nieuwe richting te geven.

Isabelle Coucke- gastspreker  BREWed
Peter Croonenberghs- gastspreker  BREWed

Peter Croonenberghs

brouwingenieur met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende domeinen van de brouwerijwereld, gaande van ingeneering & opstarten van (micro)brouwerijen samen met ervaren constructeurs, betrouwbare leveranciers en installateurs tot brouwtechnisch & biergerelateerde consulting. Bovenop is hij een gepassioneerd lesgever in bier brouwen (in avondschool) én fier brouwer met eigen biertjes. Jan Van Eyck tripel en Freddy Export.


BREWed werkt ook samen met bedrijven die voor extra omkadering aanbieden voor onze activiteiten.


Beer-to-taste

De passie van Belinda draait volledig rondom bier en het begeleiden van bierliefhebbers uit de gehele wereld, een teambuilding, een bierwwandeling...
Genieten van een rondje roodbruin tot originele tours volledig op maat; letterlijk proeven van die fascinerende bierwereld tot aan de roerkuip toe

BOM's brewery

Vroeger beschikte elke brouwerij over een eigen mouterij. Vanuit deze traditie bakt Bert Van Hecke, moutbakker en brouwmeester, zijn mouten als eerste echte moutbakker ter wereld zelf in een omgebouwde koffiebrander.  Het gaat om nieuwe mouten die hij speciaal voor de Triporteurbieren ontwerpt.  Met de unieke en artisanaal huisgemaakte mouten en een geheime samenstelling van ingrediënten brouwt Bert zijn eigenzinnige Triporteurbieren.

’t Hoppecruyt

Op deze dorpsboerderij wordt er kennis gemaakt met de hedendaagse teelttechniek en u kan genieten van het adembenemende hoplandschap. Je krijgt van de hopboerin een actieve gidsbeurt in het hopveld, rond de plukmachine en de droogast. In september krijgt je de hoppepluk te zien, samen met de verwerking ervan in hoppellets.

't Hoppecruyt Partner BREWed

BeerSelect

is het geesteskind van drie jonge ondernemers én bierliefhebbers, Wout, Miel & Kasper. Hun doel? Authentieke Belgische craft beers van onder de kerktoren naar de hele wereld brengen. BeerSelect ziet zichzelf als  een incubator voor lokale microbrouwers, een hub van smaakinnovaties door kleine en ambachtelijke brouwerijen op vlak van sales, marketing, distributie  en productie te ondersteunen.

Brouwerij Beerselect: gastheer voor de BREWmasterclass workshops van BREWed
HVB Partner BREWed

HVB-IMTC bvba distribueert geselecteerde ingrediënten voor de bierproductie met focus op micro-brouwerijen in België en de nabije buurlanden. Brouwen van bier is een ding, reiniging is minstens even belangrijk of zelfs het belangrijkste. Benny Van Heule stelt bovendien zijn jarenlange ervaring op het gebied van reiniging en desinfectie ten dienste van zijn klanten in combinatie met het productengamma van Tensio.

Brouwerij Timmermans Partner BREWed

Reeds meer dan 300 jaar zet Timmermans de echte lambiektraditie voort. Dit unieke bier wordt op basis van 30% tarwe gebrouwen in de oudste nog actieve lambiekbrouwerij te Itterbeek. Aan de oorsprong van het bier ligt een klein wonder: de micro-organismen in de lucht in de Zenne-vallei komen in de mout terecht waardoor spontane gisting op gang komt. Sinds 1993 maakt dit authentieke erfgoed uit het land van het bier deel uit van Anthony Martins “Finest Beer Selection”.


Wil je ook partner zijn van BREWed ?