Een dagje praktijk in de fonkelende brouwerij Terrest

En zoals jullie weten, is brouwen een noeste arbeid die in de vroege gouden uurtjes start. Een dag boordevol actie als loodgieter, sanitair controleur, poetsexpert … en bovenal een kok die zorgvuldig de opeenvolgende stappen van een recept met mout, water, hop & gist verrijkt met andere aroma’s en die omtovert tot een godendrank voor de vele bierliefhebbers die deze wereldbol bevolken.

Brouwen tijdens de BREWpractice workshop van BREWed
Er zijn ook vrouwen die brouwen!
Brouwen is ook meten, wegen, koffie drinken

Vele handen maken het werk natuurlijk zachter! En het leuke is dat je van alle andere minder leuke zaken zoals marketing en verkoop, accijnzen etc geen fluit moet aantrekken. Gewoon brouwen, ....zoals je altijd hebt gewild.

Extra: deze mensen hebben een eigen hopveldje. Als de weergoden het toestaan, kunnen we deze kampioen snelklimmer al/nog in volle glorie zien.


Prijs: 199,-      Vroegboekprijs: 169,-

 

Wat je hiervoor terugkrijgt: 

  • volle dag praktijk in de professionele brouwerij volledig onder begeleiding van brouwleermeester Peter Croonenberghs; kort voor de workshop weten we welk biertje van het huis gebrouwen wordt 
  • lunch
  • natuurlijk wordt er ook gedegusteerd & krijg je een bierpakket om nog eens thuis na te genieten.
  • bijkomende info van de brouwer zelf (die ook eigen gerst en hop kweekt!)
  • ..en heel veel fun samen met een team van andere hobby- en microbrouwers
Vader en dochter; Johan en Valerie samen aan het roer in brouwerij Terrest!

Timing en locatie: zaterdag 11 februari (startuur 7h30) in brouwerij Terrest in Houthulst (West-Vlaanderen) 

Fikse korting als je lid bent van Alimento

Alimento is de overkoepelende organisatie van de voedingsnijverheid. Ben je werknemer van een brouwerij (of ander bedrijf met Paritair Comité 118/220), dan kan je samen met nog 2 andere werknemers genieten van een korting tot 140€/dag (70€/halve dag). Check dus snel of je brouwerij lid is van Alimento!

BREWpractice in brouwerij Terrest