BREWed gaat terug van start.vanaf 30 juni. Registreer zonder betalen!

HOME » traject

Bier brouwen 

van beginnend tot professioneel brouwer

BREWed - de mobiele brouwacademie heeft een aanbod dat gaat

van bierliefhebbende creatieve doe-het-zelvers die nog nooit een roerstok in de hand hebben gehad

tot ervaren brouwers met professionele ambitie.

voor elk niveau bestaat er bij BREWed een opleiding

Met elke activiteit kom je weer een stap dichter in je weg tot PRO brouwmeester

Een BREWbootcamp is een aanrader om meteen in korte tijd een flinke dosis kennis en ervaring op te doen.

Tijdens de BREWpractice workshops brouw je - als assistent - volledig mee met de brouwmeester. Hier ga je vooral in team ervaring opdoen in het volledige brouwproces van de professionele brouwerij. De workshops worden in verschillende microbrouwerijen, elk met hun eigen brouwinstallatie, aangeboden.

De START en IMPROVE module is er voor de STARTER en HOBBYBROUWER met weinig of geen ervaring met een professionele brouwinstallatie. 

De SUCCEEDmodule voor gevorderde brouwers geeft de brouwersdroom een boost. De brouwkennis van GEVORDERD HOBBYBROUWER, BIERFIRMA en PROFESSIONEEL BROUWER wordt geperfectioneerd met onze BREWmasterclasses.

 Samen met experts uit de brouwwereld aan de slag met praktijkvoorbeelden, praktijkoplossingen en nieuwe technologieën. Door interactie tussen de deelnemers komt de BREWmasterclass écht tot leven! Hier leer je samen met brouwcollega's.


Onze bootcamps, workshops en masterclasses worden momenteel afzonderlijk aangeboden. Er is geen vaste volgorde of verplichting om alle workshops te volgen. Afhankelijk van je agenda en je budget, kies je zelf voor een formule, waarin je de vrijheid krijgt om zelf te bepalen wat je wilt verbeteren. De activiteiten vullen reguliere opleidingen in het dag- en avondonderwijs aan, maar vooropleiding is niet noodzakelijk. Afhankelijk van de inschrijvingen, wordt het niveau door de lesgever aangepast.


Niet helemaal zeker ? Contacteer via onderstaand formulier of bel ons gewoon eens op. Momenteel kun je kiezen tussen BREWbootcamp (starter en hobbybrouwer), BREWpractice (starter en hobbybrouwer) en BREWmasterclass (gevorderd hobbybrouwer en professioneel microbrouwer). Andere workshops worden bij voldoende interesse ingericht.