HOME » OPLEIDINGEN » TRAJECT

Kies je traject bier brouwen 

van beginnend tot professioneel brouwer

BREWed - de mobiele brouwacademie heeft een aanbod dat gaat

van bierliefhebbende creatieve doe-het-zelvers die nog nooit een roerstok in de hand hebben gehad

tot ervaren brouwers met professionele ambitie.

Beginners kunnen uit de STARTmodule een traject à la carte samenstellen volgens hun persoonlijke interesses. Een BREWbootcamp is een aanrader om meteen in korte tijd een flinke dosis kennis en ervaring op te doen.

 

Met de IMPROVEmodule til je als hobbybrouwer je brouwerstalent tot een hoger niveau tijdens een BREWexperience. Hier ligt de aandacht op ervaring opdoen door te experimenteren samen met de gastverlenende mcicrobrouwer en met collega hobbybrouwers.

 

De SUCCEEDmodule voor gevorderde brouwers geeft je brouwersdroom een boost. Je perfectionneert je brouwkennis met en wordt EXPERT EXPERT in het brouwersvak.

Opleidingstraject binnen BREWed mobiele brouwacademie
voor elk niveau bestaat er bij BREWed een opleiding

Starters en hobbybrouwers 

Tijdens de workshops BREWpractice en BREWtaste brouw je - als assistent - volledig mee met de brouwmeester. De eerste optie focust zich volledig op het brouwproces. Er zijn dan ook geen randactiviteiten. De tweede optie brengt je een stap verder door objectief te leren proeven van biertjes.

BREWed werkt samen met ambachtelijke brouwerijen

Hobbybrouwers en (semi)professionele brouwers

Hier komt al wat theorie op het hoekje kijken. Maar praktijk blijft nog onze hoeksteen van BREWsensory en BREWtechnics. Tijdens deze workshops leer je (off-) flavors in je bier herkennen of labotechnieken hanteren - een vereiste in je dagelijkse brouwpraktijk. 


Niet helemaal zeker wat precies kiezen? Contacteer via onderstaand formulier of bel ons gewoon eens op.