HOME » OPLEIDINGEN » TRAJECT

Kies je traject van beginnend tot professioneel brouwer

Voor elk niveau zijn er bij BREWed cursussen en -opleidingen bier brouwen

Zet je eerste stappen in je brouwcarrière en kies voor 'BEGINNER' of het START-aanbod. Een BREWbootcamp is een aanrader om meteen in korte tijd een flinke dosis kennis en ervaring op te doen. Til je brouwerstalent tot een hoger niveau en ga naar 'IMPROVE' voor de HOBBYbrouwer. Hier ligt de aandacht op ervaring opdoen. Door de randactiviteit kun je volop uitwisselen met collega's. Geef je brouwersdroom een boost en perfectionneer je brouwkennis met 'SUCCEED' voor de EXPERTbrouwer. We gaan volop voor een theoretische BREWmasterclass die door interactieve sessies tot leven komt.

 

Opleidingstraject binnen de  BEWed mobiele brouwacademie

BREWed brengt startende en gevorderde bierbrouwers samen

voor elk niveau bestaat er bij BREWed een opleiding

Starters en hobbybrouwers 

Tijdens de workshops BREWpractice en BREWtaste brouw je - als assistent - volledig mee met de brouwmeester. De eerste optie focust zich volledig op het brouwproces. Er zijn dan ook geen randactiviteiten. De tweede optie brengt je een stap verder door objectief te leren proeven van biertjes.

BREWed werkt samen met ambachtelijke brouwerijen

Hobbybrouwers en (semi)professionele brouwers

Hier komt al wat theorie op het hoekje kijken. Maar praktijk blijft nog onze hoeksteen van BREWsensory en BREWtechnics. Tijdens deze workshops leer je (off-) flavors in je bier herkennen of labotechnieken hanteren - een vereiste in je dagelijkse brouwpraktijk. 

Niet helemaal zeker wat precies kiezen? Contacteer via onderstaand formulier of bel ons gewoon eens op.