NIEUW: (off)flavour sensory tasting workshops

HOME » MASTERCLASSES » PROGRAMMA 2022
ONDERWERP* SPREKERS GASTBROUWERIJ DATUM**
Detectie, infectie en desinfectie De Maere Joeri (BIOMERIEUX) Van Heule Benny (HVB-IMTC) Beerselect 25 feb
Smaakinnovatie, bier in blik, blikkenlijn Baccarne Thibo (DB-HCB); Philip Adriaense / Michel Corbisier (GEA-VIPOLL) Beerselect 18 maart
Centrifuges en pasteurs De Wit Bert (IQ PROCESS); Van Heule Benny (HVB-IMTC) Beerselect uitgesteld
Gisten tijdens en na het brouwproces Antoine Florian (LALLEMAND); Croonenberghs Peter (BROMBEERCOMPAGNIE) Stroom 5 mei
Duurzame KMO brouwerij Vermeersch Luc (BROUWERIJ DE LEITE); Vandenbussche Jeroen (MEURA) De Leite 2 juni
Over hop en dry hopping Croonenberghs Peter (BROMBEERCOMPAGNIE) 'tHoppecruyt 9 sept
Douanewetgeving, voedselveiligheid en voorraadverplichtingen Laurens Roelens (DOUANO) Dileweyns 29 sept
Basisbeginselen van financiële analyse van de brouwerij Aversari Vinicius (freelance company valutation - IFRS rapportering) De Leite najaar
Duurzame KMO brouwerij

* Deze lijst is nog niet volledig en wordt regelmatig aangepast.

** De data kunnen omwille van omstandigheden (oa COVID) nog veranderen. Inschrijven kan daarom nu nog niet.


 Geïnteresseerd om rechtstreeks in je mailbox een update te krijgen?